Nu, nu am uitat ca se numeste Marea Neagra, dar acum jumatate de ora uitandu-ma la Stirile ProTv am vazut o stire care m-a facut sa realizez ceva ce stiam dar nu constientizam. Marea noastra este galbena si asta nu fiindca si-ar fi schimbat denumirea ci datorita multimii de oameni carora le este mult prea greu sa dea 1 leu la o toaleta publica de pe litoral si prefera sa faca „in natura” mai exact in apa, acolo unde se balacesc oameni de la 1 an pana 60 sau mai mult. Si daca ar fi doar galbena ar fi bine dar sunt si oameni care fac marea noastra sa fie si maro.

Eu una nu inteleg de ce unii oameni se comporta ca animalele, nu se gandesc ca totusi si ei raman in mare, daca tot le face asa mare placere sa stea in locul in care s-au mictionat sau defecat le sugerez un loc specific… CANALUL.

De ce suntem noi, restul, obligati sa le suportam apucaturile animalice? Ciudat este ca nu doar cei cu un grad scazut al inteligentei fac lucrurile astea ci si oamenii cu pretentii de oameni educati si inteligenti. Cati oameni ati vazut stand la coada la o toaleta publica de pe litoral, tinand cont ca sunt oameni care stau de dimineatza pana seara pe litoral, ei au vezici de fier,  nu ei folosesc natura.

Cel mai rau lucru e ca nu aveam ce face in privinta asta. Avem o mare ne mandrim cu ea, fie ea neagra, galbena sau maro.

Reclame